MIJN COACHING DIENSTEN VOOR FLOW IN JE WERK EN IN JE LEVEN

Wat ik je kan bieden is een waaier aan coaching diensten die jou helpen om de obstakels in je leven te overwinnen en je mooie doelen te bereiken.  Ik begeleid je in het identificeren van jouw persoonlijke en professionele doelen, rekening houdend met je sterktes, vaardigheden en identiteit om meer balans en ruimte te creëren in je hoofd en hart.  Contacteer me om te ontdekken hoe ik je kan begeleiden om de resultaten te bereiken waar je naar streeft.

POSITIEVE MINDSET

Het leven voorziet ons van allerhande verrassingen en hoewel we de uitkomst niet steeds kunnen voorspellen, kunnen we wel controleren hoe we reageren op bepaalde situaties. In mijn coaching sessies leer je de dingen te begrijpen en te aanvaarden en jouw keuzevrijheid te gebruiken in elke levenssituatie. Je ontdekt hoe je overtuigingen en je mindset je leven kunnen beheersen.  Mijn aanpak is oplossing en ontwikkelingsgericht met grote focus op de positive psychologie.  Na een aantal sessies zul je merken dat je beter kunt omgaan met de situaties die je op je weg tegenkomt door er anders naar te kijken.En je zal ervaren dat je een sterkte en kracht  in je hebt om je leven ten volle te beleven.  Je hebt zoveel oplossingen in je, en die gaan we samen naar boven halen.  Ga voor meer FLOW in je leven.
Contacteer me voor een intake gesprek.

LOOPBAANBEGELEIDING en SUCCESPLANNING

Je hebt je job graag gedaan maar af en toe begint het nu toch te knagen, heb je minder voldoening, vraag je je af wat de volgende stap is.  Wil je deze job nog wel, en wat met die vervelende collega's?   Je staat zelf versteld van je veerkracht die vermindert, en je irritatie die verhoogt.  Je wil er iets aan doen maar je weet niet joe eraan te beginnen.  Als loopbaancoach begeleid ik je door een aantal essentieel stappen: wat wil ik, wat kan ik, wie ben ik, wat heb ik nodig en welke acties neem ik.
We kijken samen naar de mogelijkheden en de oplossingen die jij diep in jezelf hebt om je huidige job of stap naar nieuwe job met grote voldoening en overtuiging aan te pakken voor meer FLOW in je job.
Contacteer me voor een intake gesprek.

STRESS EN BURNOUT PREVENTIE

Heb je het gevoel dat je to-do-lijstje steeds langer wordt?  Staat het woord MOETEN meermaals in je agenda ? Heb je het gevoel dat je dagen te kort zijn, ook al doe je de juiste dingen, en geeft je dat een schuldgevoel? Heb je het gevoel dat, ondanks je enorme inspanningen, je werk niet geapprecieerd wordt en er steeds meer van je wordt verwacht? En telkens denkt je, ik kan dit wel aan, want ik ben sterk, en zeker geen klager.  Maar stress is een onzichtbare dief die steeds meer aan je energie knaagt en je uitput tot je op een moment niet meer kan en je lichaam blokkeert.  Laat het niet zover komen en neem vandaag nog contact op.  Neem je leven weer in eigen handen met behulp van mijn coaching technieken en begeleiding.  Gun jezelf meer FLOW in je leven.

Contacteer me voor een intake gesprek.

©2019 by Joelle Flow. Proudly created with Wix.com