MIJN COACHING DIENSTEN

Wat ik je kan bieden is een waaier aan coaching diensten die jou helpen om de obstakels in je leven te overwinnen en je mooie doelen te bereiken.  Ik begeleid je in het identificeren van jouw persoonlijke en professionele doelen, rekening houdend met je sterktes, vaardigheden en identiteit om meer balans en ruimte te creëren in je hoofd en hart.  Contacteer me om te ontdekken hoe ik je kan begeleiden om de resultaten te bereiken waar je naar streeft.

MINDSET SESSIE

Het leven voorziet ons van allerhande verrassingen en hoewel we de uitkomst niet steeds kunnen voorspellen, kunnen we wel controleren hoe we reageren op bepaalde situaties. In mijn coaching sessies leer je de dingen te begrijpen en te aanvaarden en jouw keuzevrijheid te gebruiken in elke levenssituatie. Je ontdekt hoe je overtuigingen en je mindset je leven kunnen beheersen.  Na een aantal sessies zul je merken dat je beter kunt omgaan met de situaties die je op je weg tegenkomt door er anders naar te kijken.En je zal ervaren dat je een sterkte en kracht  in je hebt om je leven ten volle le beleven.  Contacteer me voor een intake gesprek.

NON PERFECTIONISME SESSIE

Voel je de druk om telkens maar beter te presteren, heb je de indruk dat je voor zoveel mensen en zaken met zorgen, vindt je het moeilijk neen te zeggen, los je liever alles zelf op, leg je de lat voor jezelf en andere steeds hoog en staat MOETEN dadelijks in je agenda ?  Herken je dat schuldgevoel en pieker je vaak en teveel naar je zin ? Heb je moeite om te kiezen en te beslissen en stel je daarom vaak dingen uit ?

Je kan dit patroon van perfectionisme doorbreken om zo meer ruimte in je hoofd te creëren.   Ik begeleid je hier graag bij.  Contacteer me voor een intake gesprek.

STRESS EN BURNOUT PREVENTIE SESSIE

Heb je het gevoel dat je to-do-lijstje steeds langer wordt?  Heb je het gevoel dat je dagen te kort zijn, ook al doe je de juiste dingen ? Heb je het gevoel dat, ondanks je enorme inspanningen, je werk niet geapprecieerd wordt en er steeds meer van je wordt verwacht? En telkens denkt je, ik kan dit wel aan, want ik ben sterk, en zeker geen klager.  Maar stress is een onzichtbare dief die steeds meer aan je energie knaagt en je uitput tot je op een moment niet meer kan en je lichaam blokkeert.  Laat het niet zover komen en neem vandaag nog contact op.  Neem je leven weer in eigen handen met behulp van mijn coaching technieken en begeleiding.

©2019 by Joelle Flow. Proudly created with Wix.com