top of page

VEELGESTELDE VRAGEN

Vind hier jouw antwoorden

IS HET MOGELIJK EEN INTAKE-SESSIE TE BOEKEN?

Zowel bij de 1 op 1 coaching sessies als de 1 op 1 yoga sessies plan ik een intakegesprek.  Dit gesprek is essentieel om je beter te leren kennen en om te begrijpen waar ik je kan helpen en wat je nodig hebt voor het bereiken van je doel.  Bij yoga nemen we samen eerst een checklist door zodat ik rekening kan houden met je eventuele kwetsuren. Voor de groepslessen kan je gewoon een les meevolgen na reservatie.  Contacteer me gerust voor meer informatie.

IK BEN NIET LENIG, KAN IK YOGA DOEN ?

Belangrijk is dat je een yoga stijl kiest die bij je past en die je nodig hebt.  En dat kan van dag tot dag verschillend zijn. Vele vormen van yoga zijn voor iedereen geschikt want je kan ondersteund worden door props (bolsters, blokken, riemen) en verschillende variaties op de poses uitvoeren waar je je goed bij voelt.  In yoga gaat het immers niet om de mooie pose, maar om wat je voelt in je lichaam en je hoofd.  Een grote focus ligt op de ademhaling en dat kunnen we min of meer allemaal :-)

WAT IS COACHING?

Als coach begeleid ik je in stappen naar je persoonlijk doel.  Zowel voor het aanpakken van een probleem, het loslaten van belemmerende gewoontes als het ondersteunen in het bereiken van jouw droom.  Zoals topsporters prachtige resultaten neerzetten onder begeleiding van een sportcoach, zo kan ook JIJ bereiken wat je wil met de hulp van een mindset en levenscoach.

bottom of page