top of page
Joelle-057-bewerkt.jpg

COACH IN MINDSET
STRESS & BURN-OUT PREVENTIE

CARRIEREPLANNER VOOR TOPTALENT

Haal het authentieke uit je prachtige zelf.

We weten dat 93 % van onze beslissingen en reacties genomen worden vanuit onze onbewuste brein en amper 10% vanuit onze bewuste brein.
Hoe wordt je bewuster?
Wetenschap heeft bewezen dat deze "mindset" iets is dat we echt kunnen leren en trainen.  Dat opent heel veel mogelijkheden en laat je toe meer controle te krijgen over je leven, je daadwerkelijk gelukkiger te voelen en authentiek succes te hebben door bewuster anders naar zaken in je leven te kijken.
In onze gesprekken zal dit mijn voornaamste focus zijn : je begeleiden om je ware, prachtige ik te ontdekken en technieken aan te reiken om een gebalanceerd, gelukkig en succesvol leven te hebben waar je zo recht op hebt.  

MIJN COACHING DIENSTEN VOOR FLOW IN JE WERK EN IN JE LEVEN

Wat ik je kan bieden is een waaier aan coaching diensten die jou helpen om de obstakels in je leven te overwinnen en je mooie doelen te bereiken.  
Ga voor meer balans en creëer meer ruimte in je hoofd en je hart.  

POSITIEVE MINDSET

CARRIERE EN SUCCES PLANNING 

STRESS MANAGEMENT

Joelle-435-bewerkt.jpg
Stressed Man

Het leven voorziet ons van allerhande verrassingen en hoewel we de uitkomst niet steeds kunnen voorspellen, kunnen we wel sterke invloed hebben op hoe we reageren in bepaalde situaties. Welke overtuigingen heb je? Wat zijn de waarden die je leven beheersen.

Mijn aanpak is oplossing en ontwikkelingsgericht met grote focus op de positive psychologie.  In bepaalde sessies gebruik ik de methodiek van Voice Dialogue. Voice Dialogue is geen therapierichting maar een therapeutische werkmethode die leidt tot intensieve bewustmakende ervaringen.
Na een aantal sessies zul je merken dat je beter kunt omgaan met de situaties die je op je weg tegenkomt door er anders naar te kijken. En je zal ervaren dat je een sterkte en kracht  in je hebt om je leven ten volle te beleven.  Je hebt zoveel oplossingen in je, en die gaan we samen naar boven halen.  

 

Ga voor meer FLOW in je leven.

Je hebt je job graag gedaan maar af en toe begint het nu toch te knagen, heb je minder voldoening, vraag je je af wat de volgende stap is.  Wil je deze job nog wel, en wat met die vervelende collega's? Je staat zelf versteld van je veerkracht die vermindert, en je irritatie die verhoogt.  

Je wil er iets aan doen maar je weet niet hoe eraan te beginnen.  Als loopbaancoach begeleid ik je door een aantal essentiële stappen: wat wil ik, wat kan ik, wie ben ik, wat heb ik nodig en w
elke acties neem ik.

Wist je dat je met loopbaancheques van de VDAB slechts 45€ betaalt voor 4 uur loopbaancoaching en 90€ voor
7 uur loopbaanchoaching.


.
 

Ga voor meer FLOW in je job.

Heb je het gevoel dat je to-do-lijstje steeds langer wordt?  Heb je het gevoel dat je dagen te kort zijn, ook al doe je de juiste dingen, en geeft je dat een schuld-gevoel? Heb je het gevoel dat, ondanks je enorme inspanningen, je werk niet geapprecieerd wordt en er steeds meer van je wordt verwacht?  

En telkens denkt je, ik kan dit wel aan, want ik ben sterk, en zeker geen klager.  Maar stress is een onzichtbare dief die steeds meer aan je energie knaagt en je uitput tot je op een moment niet meer kan en je lichaam blokkeert.  Laat het niet zover komen en zet de eerste stap. Neem je leven weer in eigen handen met behulp van mijn coaching technieken en begeleiding.  

 

Gun jezelf meer FLOW in je leven en je job.

WANDELCOACHING

OP HET STRAND IN KNOKKE

Als coach begeleid ik je ook al wandelend ... of het nu gaat om je carriere, je mindset, het bereiken van je doel, het loslaten van iets dat niet nuttig is.  

De natuur, en zeker aan zee, kan ons zoveel inzichten geven.  

Met soms uitdagende vragen 
breng ik je in beweging, in je lichaam en je hoofd.  Je komt tot diepere inzichten, je vindt rust en energie al wandelend, en ik begeleid je in dit voel en denk-proces. De antwoorden zitten immers reeds diep in jezelf.  De zee, de golven, de wind en je coach zorgen ervoor dat ze helder worden.

Voel de Flow in je lichaam en hoofd aan zee.

bottom of page