COACH IN MINDSET
STRESS & BURN-OUT PREVENTIE

CARRIEREPLANNER VOOR TOPTALENT

Haal het authentieke uit je prachtige zelf.

We weten dat 93 % van onze beslissingen en reacties genomen worden vanuit onze onbewuste brein en amper 10% vanuit onze bewuste brein. Dat opent heel veel mogelijkheden en laat je toe meer controle te krijgen over je leven, je daadwerkelijk gelukkiger te voelen en authentiek succes te hebben door bewuster anders naar zaken in je leven te kijken.  Wetenschap heeft bewezen dat deze "mindset" iets is dat we echt kunnen leren en trainen.  In onze gesprekken zal dit mijn voornaamste focus zijn : je begeleiden om je ware, prachtige ik te ontdekken en technieken aan te reiken om een gebalanceerd, gelukkig en succesvol leven te hebben waar je zo recht op hebt.  

MIJN COACHING DIENSTEN VOOR FLOW IN JE WERK EN IN JE LEVEN

Wat ik je kan bieden is een waaier aan coaching diensten die jou helpen om de obstakels in je leven te overwinnen en je mooie doelen te bereiken.  Ik begeleid je in het identificeren van jouw persoonlijke en professionele doelen, rekening houdend met je sterktes, vaardigheden en identiteit om meer balans en ruimte te creëren in je hoofd en hart.  Contacteer me om te ontdekken hoe ik je kan begeleiden om de resultaten te bereiken waar je naar streeft.

POSITIEVE MINDSET

CARRIERE EN SUCCES PLANNING 

STRESS MANAGEMENT

Het leven voorziet ons van allerhande verrassingen en hoewel we de uitkomst niet steeds kunnen voorspellen, kunnen we wel controleren hoe we reageren op bepaalde situaties. In mijn coaching sessies leer je de dingen te begrijpen en te aanvaarden en jouw keuzevrijheid te gebruiken in elke levenssituatie. Je ontdekt hoe je overtuigingen en je mindset je leven kunnen beheersen. Mijn aanpak is oplossing en ontwikkelingsgericht met grote focus op de positive psychologie.  Na een aantal sessies zul je merken dat je beter kunt omgaan met de situaties die je op je weg tegenkomt door er anders naar te kijken. En je zal ervaren dat je een sterkte en kracht  in je hebt om je leven ten volle te beleven.  Je hebt zoveel oplossingen in je, en die gaan we samen naar boven halen.  
 

Ga voor meer FLOW in je leven.

Je hebt je job graag gedaan maar af en toe begint het nu toch te knagen, heb je minder voldoening, vraag je je af wat de volgende stap is.  Wil je deze job nog wel, en wat met die vervelende collega's? Je staat zelf versteld van je veerkracht die vermindert, en je irritatie die verhoogt.  Je wil er iets aan doen maar je weet niet hoe eraan te beginnen.  Als loopbaancoach begeleid ik je door een aantal essentieel stappen: wat wil ik, wat kan ik, wie ben ik, wat heb ik nodig en welke acties neem ik.  We kijken samen naar de mogelijkheden en de oplossingen die jij diep in jezelf hebt om meer te halen uit je huidige job of de stap naar nieuwe job met grote voldoening en overtuiging aan te pakken.

Ga voor meer FLOW in je job.

Heb je het gevoel dat je to-do-lijstje steeds langer wordt?  Staat het woord MOETEN meermaals in je agenda ? Heb je het gevoel dat je dagen te kort zijn, ook al doe je de juiste dingen, en geeft je dat een schuld-gevoel? Heb je het gevoel dat, ondanks je enorme inspanningen, je werk niet geapprecieerd wordt en er steeds meer van je wordt verwacht?  En telkens denkt je, ik kan dit wel aan, want ik ben sterk, en zeker geen klager.  Maar stress is een onzichtbare dief die steeds meer aan je energie knaagt en je uitput tot je op een moment niet meer kan en je lichaam blokkeert.  Laat het niet zover komen en neem vandaag nog contact op. Neem je leven weer in eigen handen met behulp van mijn coaching technieken en begeleiding.  

 

Gun jezelf meer FLOW in je leven en je job.

WANDELCOACHING

OP HET STRAND IN KNOKKE

Als coach begeleid ik je ook al wandelend ... of het nu gaat om je carriere, je mindset, het bereiken van je doel, het loslaten van iets dat niet nuttig is.  De natuur, en zeker aan zee, kan ons zoveel inzichten geven.  
Met soms uitdagende vragen 
breng ik je in beweging, in je lichaam en je hoofd.  Je komt tot diepere inzichten, je vindt rust en energie al wandelend, en ik begeleid je in dit voel en denk-proces. De antwoorden zitten immers reeds diep in jezelf.  De zee, de golven, de wind en je coach zorgen ervoor dat ze helder worden.

Voel de Flow in je lichaam en hoofd aan zee.