top of page
Zoeken
  • joelleflow

Balans!

Bijgewerkt op: 26 mei 2022


CREEER RUIMTE IN BODY & MIND

Retreat in de Ardennen


Ervaar de kracht van yoga, ademen, wandelen en lekker gevarieerd eten tijdens dit ontspannende weekend in Roche en Ardenne. Herbron en vind je authentieke balans terug!

De combinatie van toegankelijke hatha en yin yoga, ademhalingsoefeningen en maximaal ontspannen zijn de tools om stress te herkennen in je lichaam en deze te verminderen. Hierdoor ervaar je wat je er aan kunt doen voordat het de overhand neemt.

Eén op de drie mensen heeft – in meer of mindere mate – stress symptomen zoals

vermoeidheid, gespannenheid of nervositeit. Tijdens dit weekend kom je letterlijk tot rust en op adem.

Dit weekend is geschikt voor zowel beginnende yogi’s als ook gevorderden. Naast de yoga sessies is er voldoende ruimte om te lezen, te genieten van de omgeving, gebruik te maken van de wellness en een flinke wandeling te maken.

Ardennen Lodge is een luxe 5 sterren locatie in de prachtige natuur van de Ardennen en garandeert je het terugplooien naar de kern:

(Be)leven en kwalitatief genieten

Bewegen en vertragen

Elke dag, ieder woord, elke stilte, elke adem

Puur, krachtig, zuiver


Bijgevoegde file geeft je alle informatie over de data, het programma en je trainers. Wees er snel bij want we houden het aantal beschikbare plaatsen beperkt tot 10 personen om een maximale persoonlijke begeleiding en optimale kwaliteit te garanderen.


Herbron 2022 no
.pdf
Download PDF • 8.76MB317 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page