top of page
Zoeken
  • joelleflow

Hoe sta jij in je kracht?Het lijkt allemaal zo simpel, gewoon doen, zeggen ze!

Maar hoe begin je eraan? Hoe bouw je dat zelfvertrouwen terug op, overtuigt van de gedachte dat het allemaal wel goed komt? Welke kleine stappen zet je als het op het eerste zicht onmogelijk of té enorm lijkt?


Soms is het klauteren, vechten,.... en doorzetten...

Ook ik dacht op een moment... ik kan dit niet aan. Als jouw belangrijkste fundamenten op een moment wegvallen, dan wankel je, heel erg zelfs. Ik weet hoe het voelt om de grond onder mijn voeten te voelen wegzakken, alle zekerheden te verliezen, ... en ook mezelf te verliezen. Zo voelde het althans voor mij.


Daarom besloot ik om mij destijds intens te laten begeleiden. Een topcoach hielp me stap voor stap mijn kracht terug op te bouwen, mijn zelfvertrouwen terug te vinden, mijn belemmerende overtuigingen om te buigen, en ...opnieuw te voelen. Het was werken, intens bewust worden, het onbekende omarmen, mijn angsten onder ogen zien, af en toe terug wegzakken om daarna verder op te bouwen. Sterker en meer in balans dan ooit.

Loop jij soms tegen je eigen gedachten aan? Ben je jezelf wat kwijtgeraakt en heb je je kracht verloren? Neem dan vandaag nog contact met mij op voor een kennismakingsgesprek.

Als Stress en Burn-out coach, loopbaancoach en erkend professional coach begeleid ik je om de FLOW terug te vinden die diep in je aanwezig is.

91 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page