top of page
Zoeken
  • joelleflow

In FLOW van de ene job naar de andere.

Even uit mijn comfortzone bij de opname van de video Yin yoga voor Fitopia.

Dat voelde ik. Als loopbaancoach voor de camera staan tijdens deze opname voor een online platform was voor mij best spannend. Maar als je iets met passie en overtuiging kan doen, gelinkt aan je waarden en talenten, dan voel je de FLOW!


Ik gebruikte mijn ervaring en presentatie skills van mijn vorige jobs en paste deze toe tijdens deze opname. Een geweldige hulpbron! Natuurlijk is dat even wennen, springen in het onbekende, en al je kritische overtuigingen achterwege laten. Maar de voldoening achteraf is groot.

Ben jij ook klaar voor een nieuwe uitdaging maar weet je niet goed hoe eraan te beginnen? Houdt je interne criticus je weg van je droomjob? Waar liggen jouw waarden, talenten, interesses en mogelijkheden? En welke hulpbronnen heb jij?

Ben jij klaar voor meer FLOW in je job? Contacteer mij dan voor een vrijblijvend gesprek.

Ik begeleid je graag als loopbaancoach bij al je loopbaanvragen.

42 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page