top of page
Zoeken
  • joelleflow

Je laten coachen is geen teken van zwakte maar juist kracht

Vaak denken we: ik moet alles alleen kunnen, ik moet alles alleen doen, ik moet alles alleen uitzoeken en oplossen. Maar je laten begeleiden als je even vastzit is in mijn ogen juist een teken van kracht.


Zo was dat ook bij Jasmien. Het was haar allemaal wat teveel op een gegeven moment. Ze zag het bos door de bomen niet meer, noch de opportuniteiten en de hulpbronnen die binnen haar bereik lagen. Ze piekerde, was onrustig en geïrriteerd. Zo stapte ze ook mijn coachingruimte binnen.

Samen onderzochten we haar belangrijkste driver, haar kwaliteiten en valkuilen, de stem van haar interne criticus, haar cirkel van betrokkenheid en invloed. Wat wankel was kwam in evenwicht, wat chaos leek kwam in balans.

Hoe krachtig stapte ze mijn coachingruimte uit na 4 sessies. Lees hier haar recensie:


"Het was Joëlle haar krachtige uitstraling die me de stap deed zetten mijn onrust op persoonlijk en professioneel vlak aan te pakken.

Haar coaching werd een pittig en verrijkend leerproces over mijn eigen ik.

Ontzettend dankbaar én trots blik ik terug op het parcours waarvan ik zelf de route uitstippelde maar Joëlle me telkens de weg wees. ❤️"


64 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page