top of page
Zoeken
  • joelleflow

Soms heb je een coach nodig

Ook ik heb enkele weken geleden mijn coach gebeld... ik wist het even niet, zat op het verkeerde spoor, mijn belemmerende mindset nam het over en ik kwam in een rare spiraalbeweging terecht.

Ook coaches laten zich coachen en komen zo weer in balans.

Het overkomt jou misschien ook soms ? Het even niet weten ? Het even worstelen ? Ook mijn recente klant voelde het.

Ik ben heel blij dat ik hem heb kunnen begeleiden.


Hieronder zijn testimonial.

"Joëlle hielp me van het zelfreducerende pad af en liet me zien door wie en hoe ik dat liet gebeuren. Haar vragen slaan je met verstomming,  je antwoord is dan héél pakkend voor jezelf, inzichten doemen de dagen erna op uit de nevels van zelfreductie...mij krijgen ze niet meer op dat pad...of ik bel Joëlle!

Thx Joëlle"

JB

47 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page