top of page
Zoeken
  • joelleflow

Zeg ja tegen veerkracht!

Retreat in Spanje: Yoga, mindset, ademen en herbronnen

woensdag 24 t/m zondag 28 mei 2023Neem tijd voor jezelf en kom herbronnen terug. Terwijl de zon opkomt maak je je klaar voor een Sun hatha yoga sessie in de buitenlucht. Klinkt dat als muziek in de oren, lees dan snel verder...


Herbronnen is meer dan bewegen.


Tijdens deze 5 daagse retreat in het prachtige Spaanse natuurlandschap ga je je verder verdiepen in wat echt goed voor je is. Tijdens de yoga sessies cultiveer je een dieper bewustzijn, een intenser voelen, een bewuster kiezen voor waar je voor wilt gaan en welke keuzes je wenst te maken.

Deze verdieping ervaar je verder in de adem en coaching sessies. Op een zachte manier gaan we werken met ons lichaam en geest. We zoeken de energie op én de stilte, een combinatie van beweging en rust.

Elke ochtend starten we met een sun hatha practice om frisse nieuwe energie op te doen, elke avond eindigen we met een herstellende "restorative" of yin practice met focus op je bindweefsel en het loslaten. Tijdens de dag helpen de wandelingen je om nog meer te vertragen en rust te ervaren of juist dat extra tikkeltje grenzenverleggende gevoel van vrijheid gewaar te worden. Ook hier zullen de ademsessies die je ademcoach je bijbrengt zeker van pas komen.

Herbronnen is: yoga, ademen, wandelen, verantwoord eten, slapen, vertragen, tot rust komen, bewust worden, delen, communiceren, voelen, ...De inzichten die je opdoet tijdens de sessies rond veerkracht en focus sijpelen langzaam maar zeker door in je hele zijn zodat je er elke dag bewust en onbewust mee verder aan de slag gaat. Dit alles zou niet compleet zijn als je tussendoor niet heerlijk je lichaam kan voeden met smakelijke en gezonde maaltijden, geïnspireerd door de keuken van Yotam Ottolenghi.

Praktisch:

Logies: Je verblijft 4 nachten/5 dagen in een prachtig landhuis in Spanje, midden in de bergen, waar je de kamer deelt met een deelneemster.

Kleine groep: maximum 10 deelnemers zodat een persoonlijke, intieme aanpak mogelijk blijft.


Coaches:

Je wordt tijdens deze retreat begeleid door

- Ron Groot, adem en vitaliteitscoach bij B-me.nl

- Joelle Hellebaut, stress en burn-out, carriere en mindset coach alsook yoga docente bij Joelleflow.com


We finaliseren op dit moment het programma.

Heb je interesse en wil je de prijs weten?

Heb je interesse maar passen de data niet?

Heb je interesse en wil je meteen reserveren zodat je zeker bent van je plaats?

Contacteer me dan via www.joelleflow.com of geef me je telefoonnummer via mijn website, dan bel ik je meteen op.

Warme veerkrachtige groet.

Liefs,

Joelle

195 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page